havet.alice.micke

- Att köpa valp av oss -

För oss är det mycket viktigt att våra valpar kommer till hem där vi känner att de kan få det riktigt bra. Så vi vill lära känner er som valpköpare lite innan så att valparna bli omhändertagna, uppskattade och få den tid och uppmärksamhet de förtjänar.

Sen om du har ett intresse av att tävla med din hund eller har intresse av utställning är detta jätte roligt men viktigast för oss är att ni kan erbjuda en hund ett aktivt hundliv med promenader och andra aktiviteter som exempel träna hunden i apportering, agility eller viltspår.

För oss är det viktigt att vår avel bidrar till att Golden retreiver förblir en Golden retriever, dvs en apporterande fågelhund som ska ha stort intresse för att arbeta tillsammans med sin ledare så väl i fågeljakt, apportering, agilitybanan och i utställningsringen. Vårt primära mål i avel är hälsa och mentalitet - en frisk och trygg golden.

Vi anordnar under första året valpträffar så vi kan följa och hjälpa till med er lilla valp.

Vid leverans är valparna:

- registerade i Svenska Kennelklubben

- veterinärbesiktigade

- vaccinerade

- idmärkta med microchip

- avmaskade

 

Vi använder Svenska Kennelklubbens köpeavtal. Ni får självklart råd och hjälp med utfordring och omsorg. Vår foderleverantör skickar med ett startpaket med valpfoder och leksak/snuttefilt med mammas/syskons doft.

 

My True Friend's bjuder även på ett års medlemsskap i Golden retrieverklubben.

 

Vi har som krav att du röntgar din hunds höfter och armbågar mellan 12-18 månaders ålder. Ta kontakt med oss innan du göra detta för hjälp och råd.

 

Våra hundar är försäkrade i Agria så valparna är doldafelsförsäkrade upp till tre års ålder under förutsättning att de hålls grundförsäkrade av valpköparen.

 

Tag gärna kontakt i god tid före valpköpet, kom på besök och hälsa på oss och våra hundar.