havet.alice.micke

- Alice & Caspers kull 2014 -

Fragrance's Spin Point "Alice" är parad med DK CH(U) LT CH SE U(U)CH Sunny Delight's Last Cover Up "Casper" och valpade 30 augusti 2014.

 

Vi förväntar oss mycket vackra valpar som är glad, pigga och lättlärda och som ni kommer att kunna ha mycket trevligt tillsammans med, både i natur, lydnadsplan, utställningsringen eller agilitybanan. Men framför allt en riktigt liten kompis - my true friend.

 

Är ni intresserad av en liten valp så hör av er till oss så berättar vi mer. Valparna är 8 veckor och leveransklara 25 oktober 2014.

Här är pappa Casper till valparna som är litauisk och svensk utställningschampion. Han är född: 2007-12-09

Höfter: B, Armbågar: UA Ögon: UA och GR_PRA-1 A och GR_PRA-2 A

Casper är en mycket stilig herre och har stora utställnings framgångar:
4 x Cert
4 CACIB
SE U(U)CH
LT CH
DK CH(U)

Här är Casper som unghund och redan då en mycket fin herre.

2014-08-30 Alice har fått små valpar, fem hanar och fyra tikar. Allt har gått fint och både mamma och valpar mår bra. Valparna är 8 veckor och leveransklara 25 oktober 2014.

2014-09-06 Nu är vi en vecka gamla och växer så det knakar. Mamma Alice är väldigt glad för sina små bebisar.

Nio syskon diar samtidigt och man ser att de är nöjda för svansen står som en liten båge när mjölken kommer. Man hör hur de sväljer i kör när de diar.

2014-09-17 Nu är vi 18 dagar gamla. Växer så det knakar och sover allt längre mellan måltiderna.

Vi har blivit lite stadigare på benen och leker lite smått med varandra innan vi somnar i en hög tillsammans.

Det är inte lätt att ta en bild på enskild för de vill inte sitta still i många sekunder.

2014-09-24 Nu har vi tre veckor och dagarna är lite mer akriva men vi somnar på stället. Att ha syskon är bra att ha till mycket. Här som kudde.
Vi har fått vår första leksak och självklart ska en apporterande fågelhund ha en and. Än har de inte börjat bära runt på den men det kan ju bero på att den är nästan lika stor som de själva.

Under veckan som var fick vi vår första avmaskning. Lilltjejen tyckte det smakade konstigt och att ha en kamera i ansiktet var lite konstigt. Men jag är väldigt söt när jag ser fundersam ut.

2014-10-02 Nu är vi fyra veckor. Under veckan som varit har vi haft besök av våra kommande hussar och mattar.

Vi har fått större ytor att leka och äta på men trivs bäst och sover i valplådan. Det är tryckt och skönt att sova i den.

Sitter och funderar på varför man måste få klona klippta varannan vecka? Kennelhusse har klippt 162 klor på oss.

2014-10-08 Nu är vi lite över 5 veckor gamla och bor nu på övervåningen med de andra hundarna. Det är spännande att se alla vuxna hundar. Men än är vi små och sover länge mellan lek och måltider. Nu är vi så stora att mamma Alice inte får vara hos oss på nätterna för att lära oss att mat serveras endast på dagtid. Då är det tryggt att sova tillsammans i korgen.

Nyvakna små tjejer och killar som hör hur maten i köket snart serveras..

2014-10-11 Nu är vi 6 veckor gamla och det är full fart i valphagen. Kenzas valpar har flyttat under helgen så nu ska vi få hela valprummet att leka i. Veckan som var fick vi vår andra avmaskning och nu är det dags för kloklippning.

Stort rum att leka i för små tjejer och killar. Nya leksaker att gå loss på som vi skakar för att "döda". Vi har jätte kul!

En av Kenzas små tjejer bor kvar hos oss och leker med sina halvsyskon ur Alice-kull. Tänka att vara storasyster när man är bara 14 dagar äldre :)

2014-10-18 Nu är vi 7 veckor gamla. Snart dags för flytt och nu på fredag kommer veterinären på besök för besiktning, id-chippning och vaccination. Innan dess ska vi få klor klippta och avmaskning.

Mycket lek och bus. Snart är vi så stora att vi behöver lite uppfostran också :) men vi är söta när vi sover och underbara när vi busar.

Idag har vi varit ute i regnet och badat. Efter handdukstorkning och mat är det mysigt att sova tillsammans. Vi får passa på för snart får vi inte plats tillsammans i korgen. Liten har blivit stor :)

Fragrance's Spin Point "Alice", här bilden tagen från sin senaste dräktighet i maj 2013.